28.05.2019

Moona-blogin uusien kirjoittajien haku on auki!

Moona-blogin uusien kirjoittajien haku on auki! Haku on auki 23.6. saakka.

Ilmaisetko itseäsi sujuvasti kirjoittaen? Oletko ehkä jo pitänyt omaa blogia? Hoksaatko arjesta luontevasti aiheita, joista kirjoittaminen voisi koskettaa muidenkin elämää? Haluaisitko nostaa esiin aiheita, joista ei vielä puhuta tarpeeksi? Hae mukaan Moona-blogin nuoreksi bloggaajaksi!

Kirjoita itsestäsi napakka esittely, joka voidaan (ainakin muokattuna) julkaista Moona Blogissa ensimmäisenä kirjoituksenasi. Mitä haluat kertoa itsestäsi? Kerro millainen on suhteesi endometrioosiin, PCOS:ään tai vulvodyniaan ja miten se vaikuttaa elämääsi. Avaa myös sitä, miksi haluat lähteä mukaan kirjoittamaan Moona-blogia ja millaisia aiheita voisit jatkossa käsitellä.

Perehdytys Blogiringissä toimimiseen ja tutustuminen uusien ja vanhojen rinkiläisten kesken järjestetään syksyllä yhteisesti sovittuna ajankohtana. Kirjoittamaan pääsee jo siis tulevan syksyn aikana!

Bloggaajaksi etsitään endometrioosia sairastavia alle 29-vuotiaita nuoria. Blogia voi kirjoittaa myös PCOS:n tai vulvodynian kanssa elävät nuoret. Kirjoittaminen on vapaaehtoista eikä siitä makseta palkkiota. Jokainen kirjoittaja julkaisee blogissa kirjoituksen noin kerran kahdessa kuukaudessa. Edellytämme sitoutumista tehtävään vähintään puolen vuoden ajaksi. Tehtävässä saa tukea ja palautetta myös perehdytyksen jälkeen. Kirjoittaa voi joko omalla nimellä tai nimimerkillä.

Lähetä kirjoituksesi viimeistään sunnuntaina 23.6. osoitteeseen susanna.nikkanen(a)korento.fiValinnasta ilmoitetaan pian hakuajan päätyttyä.

MIKÄ MOONA-BLOGI?

Ainutlaatuinen Moona-blogi on ollut toiminnassa vuoden 2017 alusta lähtien! Aivan ensimmäisten kuukausien aikana tekstejä julkaistiin epäsäännöllisesti, mutta kesästä 2017 lähtien kahdeksanhenkinen Moona Blogirinki on julkaissut kerran viikossa nuoren kirjoittajan tekstin elämästä endometrioosin kanssa. Moona Blogissa käy toisinaan vierailemassa myös Korennon Nuorisotiimi tai bloggaajien läheisiä.

Moona Blogissa on käsitelty esimerkiksi sitä, miltä tuntuu vihdoin saada diagnoosi vuosien selittämättömien kipujen jälkeen ja toisaalta sitä, kuinka diagnoosin saaminen pitkittyy, kivut kroonistuvat eikä mikään vaikuta enää auttavan. Blogissa on kirjoitettu myös lapsettomuudesta ja siitäkin, kuinka pitkän yrityksen jälkeen ultrassa näkyy uuden elämän alku.

Blogia kirjoitetaan vapaaehtoisvoimin ja kunkin elämäntilanteen mukaan. Keväällä 2019 etsimme muutamaa uutta kirjoittajaa. Lähetä hakemuksesi pian!